Nieuwbouw & renovatie

Meerdere technieken in de vingers

Pleisterwerken in nieuwbouw & renovatie

Of u nu uw nieuwbouw wil laten afwerken of een renovatie op til heeft, Pleisterwerken De Vos staat steeds tot uw dienst. U kan Yves onder meer oproepen om natte bepleistering aan te brengen of om plamuur- en Gyprocwerken uit te voeren. Voor pleisterwerken behelst zijn werkregio onder meer Wetteren, Overmere, Berlare en Zele.

Een nieuwbouw- of renovatieproject op til?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.11.19
WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.11.23
Uw pleisterwerk snel opgedroogd

Een bouwdroger huren?

Bij renovaties verwijdert hij eerst het oude pleisterwerk en behandelt hij de naden van uw muren achteraf met meerdere lagen pleister. Hij kan de muren ook rechttrekken met behulp van een pleisterdrager. Die drager bewapent hij en werkt hij af met een laag gips.

Om uw verbouwing vlot te laten verlopen, kan u bij Pleisterwerken De Vos een Dryfastbouwdroger huren. Het professioneel aangebrachte pleisterwerk droogt uit in een oogwenk, zodat u snel met eventuele schilder- of behangwerken kan starten. De droger is op aanvraag te verkrijgen.

Pleisterwerken De Vos uit Wetteren is dé referentie voor binnenpleisterwerken, plamuurwerken en karweien in het kader van nieuwbouw of renovatie.