Karweien

De juiste afwerking voor uw woning

Gyproc of cementpleister in uw interieur?

Pleisterwerken De Vos heeft diverse afwerkingstechnieken in de vingers. Zo kan Yves Gyprocwerken voltooien in het kader van nieuwbouw of renovatie. Hij plaatst dan niet alleen voorzetwanden, stijlwanden en plafonds in woningen, maar richt eveneens winkels en beursstanden in.

WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.09.16
WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.11.24 (1)

Een karwei in gedachten?

Aarzel niet om uw vrijblijvende offerte aan te vragen!

WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.13.12 (1)
WhatsApp Image 2021-03-31 at 16.13.06 (1)
In vochtige ruimtes zoals badkamers

Natte bepleistering & cementpleister

Verder kan u bij Pleisterwerken De Vos terecht voor natte bepleistering en cementbepleistering. Dat laatste type pleister brengt Yves aan in vochtige ruimtes zoals kelders, badkamers, garages en keukens.

Met een mengsel bestaande uit cement, zand, kalk en minerale pigmenten maakt hij uw wanden waterdicht. Na afloop kan u er wandtegels op laten plaatsen.

Is uw pleisterwerk beschadigd? Dan schiet Yves te hulp. Alle kleine herstellingen kan hij de baas dankzij zijn professionele gereedschap. Vul het contactformulier in als u een karwei in gedachten heeft. Pleisterwerken De Vos doorkruist daarvoor plaatsen zoals Wetteren, Overmere, Berlare en Zele.

Pleisterwerken De Vos uit Wetteren is dé referentie voor binnenpleisterwerken, plamuurwerken en karweien in het kader van nieuwbouw of renovatie.